MariaAnele Music- henkilökohtainen musiikkivalmennus


Aina henkilökohtaisesti räätälöity valmennus musiikin kanssa työskenteleville ja musiikin harrastajille. Esimerkiksi esiintymisjännitykseen ja soitto- tai lauluvarmuuden lisäämiseen. Myös pianonsoiton alkeet sekä musiikinteoria- ja pääsykoepreppaus.

MariaAnele Music- lauluntekopalvelu


Lauluntekopalvelusta voit tilata laulun vaikka lahjaksi tai itselle. Lisäksi on mahdollista tilata sävellyksiä, sovelluksia ja sanoituksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Myös laulujen yhteiskirjoittaminen (co-write) on mahdollista.


MariaAnele Music- trubaduuripalvelu


Piano- laulu- trubaduuri tilaisuuksiin ja juhliin. Ohjelmiston sisältö ja pituus on mahdollista sopia asiakaskohtaisesti.

MariaAnele Music- klovneriapalvelu


Ukulelea soittava Riitta Sointu -niminen klovni hauskuuttaa omilla ja muiden lauluilla sekä hullunkurisella maailmankatsomuksellaan tutkiessaan maailmaan ja sen ihmisiä pienen suurennuslasinsa kautta. Riitta Sointu tulee mielellään erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin.

Musiikkityöpajat


Musiikkityöpajat, joissa esimerkiksi mahdollisuus työstää ohjelmistoa yrityksen virkistyspäiviin tai juhliin sekä erilaisille ryhmille ja yhdistyksille osaksi säännöllistä toimintaa. Työpajoissa voidaan soittaa erilaisia soittimia, tehdä lauluja erilaisista teemoista tai vaikkapa tutustua omaan kehoon käyttämällä sitä instrumenttina. Sisältö sovitaan asiakaskohtaisesti.


Ei vaadi musiikillista osaamista tai aiempaa musiikkitaustaa.